• Vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • 100% authentiek en orgineel
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Pay later with Klarna

Het retourneren van producten

Bevalt een product helaas toch niet of is de maat verkeerd? Dan is het mogelijk om het item terug te sturen. 

 

Je kunt je retour maximaal binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden door een e-mail te sturen naar info@danivantoll.nl. Zodra wij deze in behandeling nemen ontvang je van ons het adres en een retournummer die je zowel op de verpakking als pakbon moet noteren. Zorg er voor dat de retour tijdig is aangemeld, we maken namelijk geen uitzonderingen. 

 

De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor eigen rekening en worden niet vergoed. De terugbetaling vindt plaatst binnen 14 dagen. Indien de volledige bestelling geretourneerd wordt ontvang je de verzendkosten retour, anders worden enkel de kosten van de terug gestuurde producten vergoed. 

 

Alle items die terug gezonden worden onderwerpen wij aan een strenge controle. Bij sporen van gebruik (die bij aanschaf niet aanwezig waren) kunnen zullen wij de items niet accepteren. Wij verwachten alle producten schoon en in originele staat terug te ontvangen. Wanneer de verzegeling/hangtags van een artikel verwijderd is zullen deze niet terug genomen worden. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt. 

 

Zodra een bestelling is aangemeld als retour heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. 

 

Badmode, lingerie en oorbellen kunnen in verband met hygiëne niet terug gestuurd worden.

 

Indien na het retourneren van artikelen de totaalprijs onder de grens van gratis verzending valt worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. Deze bedragen 6,95 euro. 

 

Vragen of klachten? Neem contact met ons op.