• Vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • 100% authentiek en orgineel
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Pay later with Klarna

About us

Bij Dani van Toll hebben we een passie voor mode en tassen. Wij zijn niet alleen echte koopjesjagers, maar ook compleet verliefd op merken en designerlabels. Omdat we deze liefde graag met iedereen delen zoeken wij de hele wereld af naar de mooiste betaalbare items.

 

Luxe by Dani van Toll is gespecialiseerd in het in- en verkopen van designer producten. Alle producten in onze online boutique onderwerpen we aan strenge controles op echtheid en authenticiteit. Wij respecteren het vakmanschap van deze labels en zijn tegen namaak producten. 

 

LUXE by Dani is een soort online outlet. Wij verkopen de leukste items van bekende warenhuizen, merken en designers voor bodem prijzen. Alle items worden door ons persoonlijk geselecteerd en gecontroleerd. 

 

24/7 kun je online terecht om bij ons te shoppen. Bestellingen kunnen afgehaald worden bij ons op locatie in het centrum van Hoorn. 

 

Luxe by Dani van Toll
Breed 4
1621KB Hoorn

 

Telefoon: 0229-84 14 84
E-mail: info@danivantoll.nl

 

 


Ben je benieuwd hoe onze klanten onze service en producten ervaren? Wij hechten waarde onze klanten en hun feedback. Klik hier om klantbeoordelingen te lezen via Trustpilot.